Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău și-a anulat chiar și concertele pe care le avea programate în perioada asta din cauza sănătății. Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.


Vladuta Lupau Dusmanii Mei Colaj Etno Youtube

Alături de Tomi Caramitru Gramoste și Rapsozii Maramureșului am ales sa venim din nou in fata dumneavoastră cu câteva cântece machedonesti pentru că am văz.

. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Ea a fost și infectată cu noul coronavirus în urmă cu câteva luni. Videoclipul cat si ideea piesei au fost gândite de mine Având in vedere faptul ca textul vorbește despre câte Mării sunt in lume mai exact într-un sat.

Aceasta a povestit despre întâmplări tragice din viața sa. Anunțul a fost făcut pe Facebook pe pagina impresarului ei. Artista a postat și prima imagine cu burtica de gravidă.

Iată când va naşte cunoscuta cântăreaţă. Se pare că îndrăgita cântăreață plănuiește ca pe viitor să-și mărească și mai mult familia. Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult să fie mamă iar acest vis va deveni realitate peste doar câteva săptămâni.

Cântăreața a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere de la noi din ţară. Cântăreața de muzică populară și soțul ei Adi Rus așteaptă primul lor copil.

000 O fată hoinară257 De ce mă minți513 Nunta736 Fir-ai să fii băuturăÎn aceasta vară Vlăduța Lupău bineînțeles alături de Rapsozii Maramureșului vine. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Vlăduța Lupău este însărcinată.

Pe Google NewsFacebook și Instagram. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995 la vârsta de 4 ani 3. Cei doi își doreau foarte mult un copil.

Frumoasa cântăreață radiază de fericire motiv pentru care a lăsat și un mesaj despre bebelușul ei prin care sigur va emoționa multe mame. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani.

Mai are puțin și va naște primul ei copil. Ce a răspuns soțul Vlăduței Lupău. Însărcinată în luna a opta solista arde de nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe.

După ce a pierdut două sarcini Vlăduța Lupău trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Artista a ajuns de nenumărate ori la spital la perfuzii după ce a cauzat stări de leșin. Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei dar cu toate acestea a recunoscut că are totodată şi multe griji.

Vlăduța Lupău a ajuns la spital de nenumărate ori. Este frumoasă talentată și are un număr impresionant de admiratori. Vlăduța Lupău însărcinată în patru luni despre dramele din viața sa.

Când va naşte artista. Casa în care vor locui nu e încă gata însă cei doi se ocupă temeinic de pregătiri mai ales de camera fiului lor. Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus portar la CFR Cluj pe 12 noiembrie 2019.

Adi Rus soțul său este nerăbdător să-și vadă familia completă și a devenit foarte activ pe rețelele de socializare. Puteţi urmări ştirile Click. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Marioarei Murărescu Tezaur folcloric în anul 1995 la vârsta de 4 ani.

Adrian Rus șocat de o întrebare din online. Artista le-a dat fanilor vestea cea mare la finalul lunii martie. Cântăreața a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Pentru este în cea de-a cincea lună medicul i-a interzis să zboare cu avionul. Vladuța Lupău despre dramele din viața sa. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară.

Și logic interpreta de muzică populară respectă cu sfințenie sfatul doctorului. 8 martie 1991 Șimleu Silvaniei Sălaj România 1 cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară 2. 599k Followers 108 Following 541 Posts - See Instagram photos and videos from Vlăduța Lupău vladutalupau.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect scrie-ne pe adresa pontclickro. Vlăduța Lupău are emoţii din ce în ce mai mari şi este nerăbdătoare să îşi ţină pentru prima dată bebeluşul în braţe. Artista și soțul ei Adi Rus vor deveni părinți de băiat peste aproximativ o lună.

Câteva persoane ar fi auzit zvonuri cum că Vlăduța Lupău este agresată de. Prima dată când a urcat pe o scenă a fost la vârsta de doar 4 anişori în 1995 când a participat la Tezaur Folcroric. Aceasta și-a surprins urmăritorii cu ipostaza în care s-a lăsat fotografiată în vacanță.

Am avut încă două sarcini care s-au pierdut 28 aprilie 2022 Share Vlăduța Lupău una dintre artistele cunoscute din România a făcut recent câteva dezvăluiri șocante. Vlăduța Mărioara Rus Lupău născută Vlăduța Mărioara Lupău pe 8 martie 1991 este cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău şi este o cântăreață de muzică populară românească și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Vlăduța Maria Lupău n.

Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani. Artista merge constant la medic dorind să nu aibă probleme cu sarcina. S-a născut pe 8 martie 1991 la Şimleu Silvaniei în judeţul Sălaj şi numele său real este Vlăduţa Mărioara Rus Lupău.

Vlăduța Lupău este gravidă din câte se pare în 4 luni ceea ce înseamnă că a ținut sarcina ascundă până acum. Adrian Rus a primit câteva întrebări controversate din partea fanilor săi din online. Aceasta face spectacol cu formele sale voluptoase și s-a lăsat surprinsă din toate unghiurile.

Ea și soțul ei Adi Rus vor deveni curând părinții unui băiețel. Însărcinată pentru prima oară Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii.


Jador Vladuta Lupau Amanta Official Video Youtube Youtube Video Development


Pin On Romina


Vladuta Lupau Pricesne 2018 Rugăciune


Vladuta Lupau Ramai Bade Ne Nsurat Fashion Saree Sari


Pin On De Ascultat


Vlăduța Lupău Fain Ii Numele Mărie Youtube Youtube Muzică Populară Orchestra


Vladuta Lupau Vine Seara De Craciun Youtube Incoming Call Screenshot


Fain Ii Numele Marie Vladuta Lupau Youtube Youtube Video Pop


Pin On Life Is Music But Music Is My Life 3


Vladuta Lupau Carmen De La Salciua Hituri Manele 2020 Cele Mai Noi Movie Posters Movies Poster


Pin Auf Vladuta


Pin By Vladuta Lupau On Vlăduța Lupău


Pin By Vladuta Lupau On Ana Maria Mery


Raoul și Vlăduța Lupău Două Inimi Square Sunglasses Men Square Sunglasses Square Sunglass


Pin On Chain Link Fence


All Cars New Zealand Video Vladuta Lupau Pana La Stele Vladutalup Ana Youtube Video


Fain Ii Numele Marie Vladuta Lupau Youtube Video Pop


Pin On I


Vladuta Lupau Frumoase S Romancele Videoclip Oficial 2020 Youtube Cowboy Hats Music Videos

You have just read the article entitled Vlăduța Lupău. You can also bookmark this page with the URL : https://gubukniasaangel.blogspot.com/2022/07/vladuta-lupau.html

0 Response to "Vlăduța Lupău"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel